PARTNER VRAGEN

  • Over het algemeen proberen wij door het inzetten van kunst en cultuur en AV technieken een beeld te geven van uw bedrijf, als dit een horeca bedrijf is met een podium is dat eenvoudig, bent u meer een restaurant of klein cafe dan zoeken wij andere manieren, bijvoorbeeld een registratie in de keuken en een promo filmpje van het aanbod, dit noemen wij advertorial video (inhoud en promo) van uw kwaliteiten.

  • Met onze streamdienst "Why dont You Stream" kunnen wij live events streamen, Audiomaniacs neemt in deze de geluidsweergave en de beeldcapture op zich en streamen dit samen "live" naar de diverse platformen zoals uw facebooksite, een Youtubekanaal en prikken dit evt. ook door naar de Free OrangesTV kanalen. Tevens kunnen wij via o.a. onze ErOpUit pagina's promotie aankondigingen doen. (ErOpUit in Amsterdam, ErOpUit in Nederland, ErOpUit in Haarlem zijn o.a. onze kanalen)

  • Ja dit kan en vinden wij juist erg leuk om te doen. Er wordt vaak een promo filmpje gemaak plus dat wij een culturele activiteit aan uw bedrijf koppelen, zoals bijvoorbeeld een stand-up comedy performance in uw winkel, kantoor of werkplaats omgeving.

  • Standaard zenden wij 24/7 live uit via onze eigen video.js speler, Mixer, Youtube, Dlive & Twitch. Daarnaast hebben wij events die via nagenoeg alle kanalen kunnen, zoals Linked-In, Facebook, Instagram en meer. Een stream in uw zakelijke website bouwen kan ook. Voor meer vragen hierover en hoe wij voor u een stream kunnen opzetten kunt het beste even een emailtje sturen.

  • Nee onze linguisten zijn juist bezig geweest om de websites en platformen zo universeel mogelijk te maken en wij gebruiken dan bij voorkeur Engels-Nederlands. Wij gaan er wel van uit dat 90% van de kijkers Nederlandstalig is.

  • Dat geeft helemaal niks, het overkomt de besten onder ons, mail ons maar!

PARTNER WORDEN

Wil jij ons digitale partnerpakket ontvangen, stuur dan even je e-mailadres