Platform Menu

Kies een alternatief platform om onze live broadcast fullscreen te bewonderenTwitch is de grootste live streamservice en staat bij de gamers al lange tijd op nummer 1. Twitch heeft zowel een snelle Flash als een HLS feed (ook Dlive heeft een HLS feed). Alle browers, Apple, Microsoft, Firefox, Google etc. kunnen Twitch weergeven.


YouTube is het grootste playback platform, maar heeft ook live streaming. Er zitten wel restricties aan wat en hoe vaak je kunt uitzenden via YouTube. Bijna alle browers spelen een YouTube feed. Veel van onze "Replay On Demand video's staan op Youtube".


Het Theta platform is een nieuw open-source blockchain-netwerk en protocol dat gebouwd is door SLIVER.tv. Het is een end-to-end infrastructuur voor gedecentraliseerde videostreaming. Sliver is een e-sports en live-streaming startup in Silicon Valley.


De Dlive stream is een HLS-P via de blockchain, super snel en niet gecentraliseerd. Bij Dlive kun je inloggen en opmerkingen plaatsen in de chat of ons Lemons geven. Klik op de Dlive Lemon en bekijk de stream.
1 Lemon is ongeveer 0,012 dollar cent.


Mixcloud Beta. "Please note that this means we have released Mixcloud Live much earlier than we’d normally do for a product of this size. Consequently you may experience technical flaws in the experience." Volgens hun website is dit platform dus in ontwikkeling.


De HLS stream staat voor HTTP Live Stream en is snel en universeel. Een HLS stream of HTML5 stream is anders dan Flash, Twitch heeft zowel Flash als HLS en ook Dlive heeft een HLS encoder. Alle browers, Apple, Firefox etc. kunnen met een HLS een mooi resultaat geven.


Duik in een wereld vol creativiteit en unieke artiesten. Bekijk in realtime het werk en hun kunsten in HLS, MP4 of RTMP flash. U beslist hoe uw ervaring hier zal zijn. Een platform speciaal voor creators, artiesten en kunstenaars. Je kunt ook met ons chatten via Picarto.


Duik in een wereld vol creativiteit en unieke artiesten. Bekijk in realtime het werk en hun kunsten in HLS, MP4 of RTMP flash. U beslist hoe uw ervaring hier zal zijn. Een platform speciaal voor creators, artiesten en kunstenaars. Je kunt ook met ons chatten via Trovo.


Smashcast is een Smash HIT, de stream is minimaal HD bij 30fps (dit kan problemen geven met uw verbinding, mocht deze stream te zwaar zijn voor uw verbinding, kies dan voor Twitch of Dlive). De Smash stream is tevens interactief en geeft de mogelijkheid om te chatten.